VIDEÓ

2021.11.29. 15:30

Gyerekekkel írták az új dalt a zenészek

Somogyszentpáli gyerekek közreműködésével jelent meg a Várkonyi Csibészek új dala és videóklipje. Az ózdi fiatalok Válaszút című dalához a Társadalomklinika somogyszentpáli kézségfejlesztő táborában vettek fel jeleneteket.

Sonline

A Társadalomklinika minden évben készségfejlesztő tábort szervez Somogyszentpálon a helyi gyerekeknek és fiataloknak. A tábor során olyan programokat valósítnaka meg, mint a közösségi falfestés, zenekészítés, szövegírás, DJ szakkör, drámapedagógiai foglalkozások és egyéb fejlesztő tevékenységek.

A programok által lehetőség nyílik a pozitív minták közvetítésére, szemléletformálásra, a résztvevő fiatalok egyéni- és társas készségeinek fejlesztésére, valamint az olyan érzékeny témák feldolgozására is, mint a droghasználat, bűnelkövetés, agresszió, vagy a továbbtanulás. Az idei tábor témája az életben meghozott döntésekről, a választás nehézségeiről és következményeiről szólt. A Várkonyi Csibészek a helyi fiatalok bevonásával a helyszínen írták a dalt, begyakorolták a gyerekekkel és a helyszínen rögzítették. A dal mondanivalója is illeszkedik a tábor témájához: a készítők a klippel emléket szeretnének állítani a tábornak, és megmutatni, hogy az ifjúsági szociális munka területen alkalmazott innovatív módszerek milyen hatékonyan képesek támogatni a fiatalokat.

Fotó: youtube

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában