Énekszó

2022.01.08. 09:00

Gyerekek között énekel a niklai dalnok

Száz százalékban somogyi alkotás a niklai Hársházi Szabolcs új videóklipje.

Góz Lilla

Az Adja az ég című dalához a videóklipet egy szentgáloskéri testvérpár készítette és a klipben szereplő gyerekek is a somogyi faluból származnak. – Szerettem volna, ha a klipben gyerekek szerepelnek, nagy öröm volt Csengével és Dáviddal együtt dolgozni – mondta el a somogyi dalszerző. 

A Niklán élő alkotónak, akit a TV2 Zenebutik Az élet napos oldala című realityjében ismerhetett meg a közönség már több saját dala jelent meg, amelyek hangzásvilága a 80-as és 90-es éveket idézik. 

– A mostani dalommal szeretnék mindenkit az egymás melletti kitartásra biztatni, mindenki életében vannak nehéz időszakok, de együtt sokkal könnyebb átvészelni ezeket – tette hozzá Hársházi Szabi, aki a dal zenéjét szerezte, míg a szöveget Jakab Andrea írta. 

Idén tervezi megjelentetni első saját lemezét. Tavaly szeptemberben pedig Kertész Ivánnak, a Star Academy tehetségkutató műsorban megismert fiatal énekesnek írt dalt, amelynek videóklipjét a kaposvári Csiky Gergely Színházban forgatták. A klipet a szentgáloskéri Tormási testvérek készítették, a dal hangszerelésénél basszusgitáron közreműködött Farkas Gábor kaposvári zenész. 

Fotó: MW

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában