Rippl-Rónai Fesztivál

2022.05.27. 10:20

Nagyot szólt az első napon a Rippl-Rónai Fesztivál

Hatalmasat buliztak a partiarcok a nagy visszatérő Rippl-Rónai Fesztivál első napján. Rengetegen váltottak jegyet és látogattak ki a programokra, de a fiatalok körében legjobban várt a Városligetbe meghirdetett koncertek sora volt.

K.R.

Fotó: Lapat Lili

Odatették magukat a kaposvári fiatalok a Rippl-Rónai Fesztivál első estéjén. A Városligetben felállított színpadon egymásnak adták a mikrofont a közönségkedvenc előadók, akik természetesen mágnesként vonzották a zenére vágyó bulizókat. 

Fürtökben lógtak a rajongók a kordonon a színpad előtt. 
Forrás: Lapat Lili

Az estét T-Danny koncertje nyitotta meg, akinek dalait egyként énekelte a közönség. Őt követte a színpadon a BSW, akik akkorát csapattak, hogy azt az egész város hallhatta. Alee fellépése is sok rajongót vonzott, aki együtt énekeltek a tehetségkutató győztes előadóval. 

Fotó: Lapat Lili 

A késő esti programfolyamot Pixa szettje követte, majd a lemezjátszók mögé lépett Metzker Viki és Jauri is. 

A Kossuth téren is jó volt a hangulat, ahol a közkedvelt Konyha zenekar húzta el a kaposváriak talapalávalóját. 

Ma sem maradunk program nélkül, hiszen a Kossuth téren 16:30-tól a Zeneiskola kamarazenekara lép fel, 17:30-tól a Voisingers, majd 19 órától Paulina, s őt követően a Honeybeast ad koncertet. 

A Városligetben sem a békák kuruttyolása lesz az alapzaj, hisen este 8 órától Azahriah lép fel, őt követi a Wellhello, Rico és Miss Mood, Rusty, majd a lemezjátszók mögé lép Lotfi Begi és Willcox is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában