F.A.L.U. Fesztivál

2022.07.04. 16:12

Már csak két nap és indul a zselici összművészeti fesztivál

Az utolsó simításokat végzik a szervezők az idei F.A.L.U. Fesztivál helyszínein, amely két év kihagyás után tér vissza Szilvásszentmártonra.

Forrás: FALU fesztivál FB oldala

Még folynak az előkészítő munkálatok Szilvásszentmártonban, ahol a településen élők összefogásával két év kihagyás után valósul meg július 7. és 10. között az összművészeti fesztivál. 

A koncertek és színházi előadások három helyszínen zajlanak: a Levendula színpadon, a Folk-völgyben és a Pajta Színtéren. A nyitó napon három erdélyi kötődésű fellépő szórakoztatja majd a közönséget: a Teddy Queen, a 4S Street, és a Bagossy Brothers Company. 

De a minőségi szórakozásra vágyók a három napos fesztiválon többek között élvezhetik a Kiscsillag, az Elefánt, Geszti Péter és a Jazz+Az, valamint a Budapest Bár koncertjeit is. 

A zenei programok mellett színházi produkciók és hagyományőrző, népi kulturális, kézműves és sportprogramok vagy az író-olvasó találkozók is helyet kaptak a programban. Így hazaérkezik Lőrincz L. László neves magyar író is szülőfalujába. 

Helyi termékeket vásárolhatnak a fesztiválozók a forgatagban, s természetesen kézműveskedésre is lehetőség nyílik a szilvásszentmártoni FALU Fesztiválon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában