Strand Fesztivál

2022.08.21. 14:00

Megúszták a fesztiválozók a vihart szombaton

Látványos tűzijátékkal és fergeteges hangulattal dübörgött a Strand Fesztivál augusztus 20-án.

Koszorus R.

Fotó: Böcz Zoltán

Tizennyolcadik születésnapját ünnepelte szombaton a Strand Fesztiválon a Halott Pénz. 

strand fesztivál
Fantasztikus hangulat volt szombaton is. 
Fotós: Böcz Zoltán

A neves évfordulóra  olyan sztárok váltották egymást a színpadon egész nap mint a Hősök, a Mary Popkids, a Blahalouisiana, a Hiperkarma és az Irie Maffia. De hatalmas bulit csapott este a Dzsúdló is, ahol természetesen mi is ott voltunk.

Este nyolc körül arra figyelmeztették a szervezők a bulizókat, hogy hamarosan nagy erejű vihar csap le a fesztivál környékére, ezért mindenki vonuljon fedezékbe. De egy viszonylag kisebb esővel megúszták a Strand partiarcai. Ezután folytatódhatott a buli, amelyet egy hatalmas Balaton-parti tűzijáték koronázott meg.

strand fesztivál

Forrás: strandfesztival.com

A buli utolsó napján vasárnap fellép Bruno és Spacc, Majka, Timmy Trumpet. De a húrok közé csap vasárnap a Csaknekedkislány, az Ivan and the Parazol. A Telekom Kraft színpadon is nagy bulira van kilátás, hiszen Rácz Gergő és Orsovai Reni után a BSW és a Punnany Massif is színpadra lépnek. Garantáltan még utolsó napján is nagyot szól a fesztivál, a Petőfi Színpadon ugyanis olyan fellépők váltják egymást, mint az Anna and the Barbies vagy az Anima Sound System. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában