Barcs

2022.11.26. 11:30

Antológiához keresik a történeteket

Anekdotákat és régi fotókat várnak egykori tanároktól és diákoktól a Barcsi Deák Ferenc Sportiskolai Általános Iskolában.

Turbéki Bernadett

Az intézmény harminc éve vette fel Deák Ferenc nevét. Az esemény megünneplésére már most ötletelnek az iskolában.

– Szeretnénk kiadni egy olyan antológiát, amely elsősorban nem száraz iskolatörténetet tartalmaz, hanem régi fényképeket, sztorikat, visszaemlékezéseket. Szeretnénk, ha szívesen lapozgatnák és olvasnák az emberek. Az sem baj, ha harminc évnél régebbi történetek kerülnek elő, amelyek még abból az időből származnak, amikor még Barcsi 1. számú Általános Iskolának hívták az intézményt. Minden osztálynak, minden diáknak kell, hogy legyen egy története, juttassák el nekünk bátran, majd mi formába öntjük – mondta Bencéné Németh Bernadett, az iskola igazgatója. Hozzátette: szeretnének az iskolából indult közismert személyeket, hírességeket is meghívni, ahogy a huszonötödik évfordulón is tették, amelyen többek között Katz Zsófia, musicalénekes, Novákovics Noémi artista szórakoztatta az egykori és a jelenlegi diákokat.
Elérhetőségek:
E-mail: [email protected]

Cím: 7570, Barcs Kossuth Lajos u. 2

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában