Svindli cirkusz

2023.02.26. 13:21

Jelmezes apróságok töltötték meg a TIT irodalmi kávéházat

Egész délelőttös programmal várták a kicsiket a kaposvári TIT Irodalmi Kávéházba, ahol Svindli cirkusz címmel gyermekelőadás szórakoztatta az ifjú közönséget. De emellett színes programok is várták a betérő családokat.

Góz Lilla

A kicsiket lenyűgözte a farsangi forgatag.

Fotó: Lang Róbert

Több mint húsz gyermek farsangolt vasárnap délelőtt a kaposvári TIT Irodalmi Kávéházban. 

A szervezők kézműves foglalkozásokkal várták a fiatalokat, közösen készítettek bohócot, álarcot. Sok résztvevő beöltözve érkezett a rendezvényre.

Mindenki táncolt, énekelt, ugrált igazi farsangi hangulat kerekedett.  A Svindli cirkusz című előadással Orlik István és Sárközi György szórakoztatta a közönséget. 

– Abszurd cirkuszi előadás, kiforgatjuk a műsorszámokat, például a kötéltáncos nem a kötélen, hanem a kötéllel táncol – mondta el Orlik István. 

Horváth Vera szervező kiemelte: legutóbb Mikuláskor várták az óvodásokat, általános iskolásokat. – Szeretnénk az ünnepkörökhöz kapcsolódva tartalmas kikapcsolódást nyújtani a gyerekeknek, ezt a hagyományt folytatni fogjuk, legközelebb egy nyárbúcsúztató rendezvényen – mondta el Horváth Vera. 

Fotók: Lang Róbert 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában