Csodálatos technológia

2023.03.07. 10:01

A zongorairodalom legjava a világ virtuózainak előadásában Kunffy Emlékmúzeumban

Koszorus Rita

Elindult a gépzongora-koncertsorozat a Kunffy Emlékmúzeumban, ahol a múzeum új spirio zongorája biztosítja a tökéletes hangszert ehhez.

kunffy

 

A világ vezető zongoragyártójának tekintett Steinway & Sons egyik legújabb, legizgalmasabb darabja egy applikáció segítségével gépzongoraként is üzemel.
A gyártó által készített applikáció a zongorairodalom legjavát teszi hozzáférhetővé, klasszikustól a jazzig, így élő hangszeren lehet hallgatni azokat a világ legkitűnőbb virtuózainak előadásában. 
Március végétől szombaton és vasárnap délután 16:00 órakor nyilvános koncertet szervezünk, előre megadott havi műsorlistával. A koncertek múzeumi belépővel látogathatók. A férőhelyek korlátozott száma miatt változatlanul előzetes regisztráció szükséges, amelyet a már ismertt 06 30 717 2107 telefonszámon tehetnek meg az érdeklődők. A műsorért pedig a www.kunffy.art honlapot érdemes figyelni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában