Telik a fesztiválnaptár

2023.03.13. 17:46

Idén nyáron is rockzene balatoni fellegvára lesz Fonyód

Újra megtartják a sikeres és már ikonikus zenei fesztiválokat Somogyban ezen a nyáron. Az egyik legnépszerűbb és többszörösen díjazott partihelyszín a fonyódi RockBalaton fesztivál, amely már majdnem teljes line-uppal büszkélkedhet.

K.R.

Fotó: Németh Levente

Az idei augusztus legmenőbb programja lesz a Balaton partján a fonyódi RockBalaton fesztivál. A keményvonalas rajongók már bejelölték a naptárban, augusztus 10. és 13. között a kemény dallamoké lesz a főszerep. 

Igazi legendák adják egymásnak a színpadot négy napon keresztül Fonyódon, hiszen fellép Rudán Joe, a Beatrice, Kalapács, a Hollywood Rose, az Aurora, az Ossian,  a Depresszió. De ott lesz a Road, a Kárpátia, a Moby Dick és a Pokolgép is és hosszasan sorolhatnánk a fellépők listáját, akik közül egyiket sem szabad kihagyni egy valódi rock rajongónak. 

A szervezők már megkezdték az early bird jegyek értékesítését és egy nap alatt a korlátozott számban elérhető jegyek fele el is fogyott. 

A 2014 óta töretlen népszerűségnek örvendő rendezvényen évről-évre a magyar rockzenei élet legnagyobbjai lépnek színpadra. A fesztivál családbarát, a koncerteket 14 év alattiak felnőtt kísérettel ingyen látogathatják. A RockBalaton Fesztivál 2019-ben az Év Fesztiválja közönségszavazáson a 100.000 fő alatti látogatói létszám kategóriában a megtisztelő első helyezést érte el a koncert.hu oldalon szervezett közönségszavazáson. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában