K-Központ

2023.09.20. 11:50

Telt házas Bagossy-koncerttel nyit az egykori Latinka

Újranyit az egykori Latinka, jelenleg nevén K-Központ Rendezvényház. Pénteken a Bagossy Brothers Company koncertjével kezdenek, amelyre másfél nap alatt elkeltek a jegyek. Az új üzemeltető koncertekkel, stand up estekkel készül a hallgatóknak, somogyi fiataloknak.

Góz Lilla

Fotó: Lang Robert Kaposvar

A Latinka egy ikonikus hely volt Kaposváron, nagyon sok fiatalkori szép emlék köt az épülethez – mondta el a szerdai sajtótájékoztatón Galambos Attila, a K-Központ Rendezvényház üzemeltetője, a HangÁsz Produkció ügyvezetője. Hozzátette: nem titkolt szándékuk, hogy a szomszédságban működő  Rippl-Rónai Művészeti Intézet hallgatóinak kialakítsanak egy olyan helyet, ahová szívesen járnak nem csak szórakozni, de kiállításokat rendezni, vagy akár egy-egy önálló műsorszámmal bemutatkozni a nagyközönség előtt. A kialakított kávézóban a pult grafikái és a falakon lévő képek is az egyetemisták munkái. A zenei kínálat összeállításában is megkérdezték őket, keddenként egyetemi esteket szerveznek nekik.  

Fotók: Lang Róbert

– Szeptember 22-én, pénteken lesz az első koncert, a Bagossy Brothers Company lép fel, másfél nap alatt elkelt az összes jegy – jegyezte meg az új üzemeltető. Az idei évben többek között fellép még a Road, a Budapest Bár, a Republic, a Belga, Honeybeast, ByeAlex, az Ismerős Arcok és lesznek stand up estek is. A rendezvényház 750 fő befogadására alkalmas. A koncertekről a Hello Kaposvár közösségi oldalon lehet tájékozódni. – Reméljük, hogy a hallgatók itt jól fogják érzik magukat, 15 százalékos kedvezménnyel is készülünk nekik és köszönjük az egyetem vezetésének a bizalmat, hogy 2027 év végig a nagy múltú helyet üzemeltethetjük – emelte ki Galambos Attila. 

Gombos Péter, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campusának főigazgató-helyettese a sajtótájékoztatón örömét fejezte ki, hogy a város közepén a hallgatók és a kaposvári fiatalok számára egy kulturált szórakozásra alkalmas hely nyílik. Kiemelte: egybevágtak a terveik az üzemeltetővel és bíznak benne, hogy minél többen élnek a nagy múltú hely adta új lehetőségekkel, részt vesznek a színes programokon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában