Ohmydeer

2018.06.19. 18:10

Szarvasváró zenei fesztivált rendeznek Nagykanizsán

Eljön többek között a világhírű Morcheeba és a Toploader együttes. A hazai zenei palettáról sokak mellett Ákos, a Wellhello és Zagar lép majd a közönség elé.

K. G.

Újabb könnyűzenei fesztivállal gyarapodik régiónk, és a szervezők abban bíznak, hogy minél több somogyi nézője is lesz az Ohmydeer néven első alkalommal megrendezett fesztiválnak augusztus 31. és szeptember 1. között a nagykanizsai Csónakázó-tónál. A program részleteiről sajtótájékoztatón beszélt Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, Dénes Sándor polgármester, valamint Tóth Tihamér, a rendezvény ötletgazdája.

– ​A fővárosban élek, de lokálpatriótaként gyakran látogatok haza, s sokszor hallottam a panaszt, milyen kevés program van a környéken – fogalmazott Tóth Tihamér. – Úgy gondoltuk, hogy az ország dél-nyugati szeglete még „elbír” egy fesztivált. Már az indulásnál arra törekedtünk, hogy országos, mi több nemzetközi hírű lehessen.

Az Ohmydeer fantázia név annyit jelent: „oh én szarvasom”, mely Murafölde legerdősebb vidékére is utal. Az ötletgazda hozzátette: eljön többek között a világhírű brit Morcheeba és a szintén angol Toploader együttes. A hazai zenei palettáról sokak mellett Ákos, a Wellhello és Zagar lép majd a közönség elé.

– Ez a két napos rendezvény Muraföldére és Nagykanizsára irányítja a figyelmet – fogalmazott Cseresnyés Péter. – Más országos fesztivál is eljutott a külföldi hírnévig, ez most nekünk is sikerülhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában