operett, vígjáték

2018.06.18. 15:50

Szivárványos Nyári Színházi esték lesznek Kaposváron

Nagyoperett, vígjáték vagy akár bohózat. Öt előadást láthat a kaposvári közönség a Szivárványos Nyári Színházi esték programsorozat részeként.

Góz Lilla

– Nagy örömünkre szolgál, hogy újra használható a Kaposvár Kártya által igénybe vehető negyven százalékos kedvezmény előadásonként – mondta el a hétfői programbemutató sajtótájékoztatón Szalay Lilla. Az Együd Árpád Kulturális Központ igazgatója hozzátette: bíznak benne, hogy az idei színes nyári paletta elnyeri a nézők tetszését. Céljuk: szeretnének Kaposvárra olyan darabokat elhozni, amelyeket szívesen látnának a városlakók és nem kellene emiatt utazniuk máshová.

– Technikai okok miatt az idén a szentjakabi bencés apátság romjai helyett a Szivárvány Kultúrpalotában lesznek az előadások – mondta el Török Tamás. A Szivárvány Kultúrpalota művészeti vezetője hozzátette: jövőre visszaköltöznek a romokhoz, de mindenképpen szeretnének majd egy előadást a Vigasságok terére is bevinni.

Az első, június 21-ei Légy a feleségem vígjátékra már az összes jegy elkelt, de a többi előadás is népszerű. Török Tamás megemlítette: a közönség a Csárdáskirálynő nagyoperettet, az Abba Show-t, A miniszter félrelép bohózatot és a Színházkomédia vígjátékot láthatja még a nyár folyamán. Utóbbiban Szalma Tamás is szerepel, aki harminc évvel ezelőtt fiatal színészként játszott Kaposváron.

Török Tamás hozzátette: az idei nyári előadásokban félszáz színész, zenész vesz részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában