Labdarúgó NB. II.

2017.08.19. 22:18

Elázott a Siófok a Zalaegerszegi gólesőben

Hét gólt hozó meccsen kapott ki a Zalaegerszeg otthonában a BFC Siófok csapata a Labdarúgó NB II. negyedik fordulójában.

NSO

ZTE FC–BFC Siófok 5–2 (2–1)

Zalaegerszeg, 1058 néző. Vezette: Pillók Ádám (Aradi József, Baghy Csaba).

– A zalaegerszegi gólesőben alaposan „elázott” a BFC Siófokírta a meccsről a Nemzeti Sport Online. A forduló előtt az utolsó helyen álló ZTE egy öngólnak köszönhetően szerzett vezetést, a Balaton-parti alakulat azonban egyenlített Nagy Dániel révén a 39. percben. Ennek ellenére hazai előnnyel mentek a pihenőre a felek, hiszen Babati Benjámin szabadrúgása után a kapuban kötött ki a labda. A második félidőben Balázs Zsolt és a gólja előtt egy perccel beálló Vernes Richárd is beköszönt, így Elek Bence találata már csak az eredmény kozmetikázására volt jó, sőt a végén még egy ZTE-gól született, így Zoran Szpisljak együttese 5–2-re nyert Disztl László gárdája ellen.

ZTE FC : Szappanos – Szabó M., Koszó, Forgács, Bedi – Dubek, Nagy T. – Fujsz, Végh (Ekker, 63.), Babati (Kertész, 87.) – Balázs Zs. (Vernes, 76.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak

BFC Siófok: Balajcza – Szilágyi, Lorentz, Gál, Hidvégi – Lázár Zs., Erőss Cs. (Balogh B., a szünetben) – Nagy D. , Petőházi, Kovács D. – Elek B. Vezetőedző: Disztl László

Gólszerző: Gál (öngól, 1–0) a 18., Nagy D. (1–1) a 39., Babati (2–1) a 42., Balázs Zs. (3–1) a 75., Vernes (4–1) a 77., Elek B. (4–2) a 83., Kertész (5–2) a 89. percben

Mestermérleg

Zoran Szpisljak: – Természetesen örülök a sikernek, de rendkívül fontos, hogy fokozatosan lépünk előbbre a játékban. A két szélen több helyzetet is ki tudtunk dolgozni, a Siófok a kapott öt gól ellenére szervezett csapat. Ezúttal nekünk jött ki jobban a játék. Amit megbeszéltünk a fiúkkal, annak jelentős részét láttam a találkozón, fokozatosan lépegetünk előre. Jó meccset játszott a csapatom.

Disztl László: – A meccs előtt úgy számoltunk, hogy kevés gólos, kiegyensúlyozott találkozó lesz. Az elején nem is volt gond. Aztán jött egy öngól, majd egy szabadrúgásgól, amivel alaposan felhoztuk a ZTE–t, ők pedig éltek a lehetőséggel. Többnyire csak futottunk az eredmény után. Lélektanilag rossz pillanatokban kaptuk a gólokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában