Labdarúgó-NB II.

2017.08.26. 10:00

BFC Siófok: a Gyirmót ellen javíthatnak a balatoniak

Az Merkantil Bank labdarúgó NB II.-ben az élvonalból érkező Gyirmót ellen érhet véget a BFC Siófok rossz sorozata vasárnap.

Az öt forduló után hetedik Gyirmótot fogadja vasárnap 19 órakor a kieső helyen álló BFC Siófok, melynek négy vereség után pontot, pontokat kell szereznie hazai pályán. Nehéz, ám nem lehetetlen a Gyirmót legyőzése, hisz utóbbiak már Budaörsön is csak a 91. percben tudtak pontot menteni, majd a ZTE elleni sikert követően két sima vereségbe futottak bele, ám a legutóbbi fordulóban a Dorog legyőzésével úgy tűnik kimásztak a gödörből.

Érdekesség, hogy a Dellen is a hajrában szereztek nagyon fontos három pontot. Az utóbbi gól szerzője Nagy Patrik volt, aki öt forduló alatt már háromnál jár pedig csak háromszor volt kezdő ebben a szezonban, összességében 208 perc elég volt neki a triplázáshoz. A vendégek keretében persze olyan minőségi labdarúgó is akad, mint Simon András, de a nyáron szlovák játékosok sorát szerződtették, köztük a gólkirály Janot (Lokomotiva Kosice).

Minőségi együttes érkezik Siófokra, viszont a gyirmótiak is képesek hibázni, hisz hiába szereztek kilenc gólt (ebből ötöt egy meccsen a ZTE ellen) kaptak is ugyanennyit. Öt bajnokijukból csak egyet hoztak le nullára, ami meglepő, náluk több gólt csak a Siófok és a Budaörs kapott.

Úgy tűnik, a végeredmény szempontjából döntő lehet, melyik csapat követ el kevesebb hibát védekezésben. Jó lenne, ha Disztl László vezetőedző csapatának újra sikerülne – négy elbukott bajnoki után – végre lehozni egy meccset kapott gól nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában