Labdarúgó-NB II.

2017.08.23. 21:56

BFC Siófok: hiába az ollózós gól, újabb vereség

Egymás után negyedszer is kikapott a BFC Siófok, mely ezúttal a listavezető Kisvárda ellenében maradt alul hazai pályán, pedig Kovács egyenlítő találata élményszámba ment. Egyre nagyobb bajban a siófokiak…

Keszthelyi Zoltán

Merkantil Bank Liga NB II – 5. forduló

BFC Siófok – Kisvárda Master Good 1–2 (0–1)

Siófok, Város Stadion, 400 néző. Vezette: Szilasi Szabolcs (Lémon Oszkár, Iványi István).

A várdaiak egy Lorentz szabálytalanság utáni „véleményes” büntetővel vezettek egy eseménytelen első félidő után. A fordulást követően egyenlített a BFC Siófok, Szilágyi beadása után Kovács ollózott remek gólt a kapu bal oldalában. Szépségdíjas találat volt, ám mint kiderült nem ért pontot egy védekezési hiba miatt. Egy szöglet utáni kipattanót Nagy Dániel nem kifelé, hanem a saját kapuja irányába fejelt, majd a középre szálló beadást Balajcza nem érte el, így Horváthnak nem okozott gondot a hálóba bólintani.

 

A listavezető ellen voltak jó pillanataik a balatoniaknak, ám a büntető döntő volt a végeredmény szempontjából. A bajnoki rajt előtt Disztl edző „lecserélte” belső védőit, hogy magabiztosabbá váljon a csapata védekezése. A balatoniak azonban egymás után már negyedszer kaptak ki, ráadásul tíz gólt kaptak. Öt forduló telt el eddig a bajnokságból és Lorentzék kapták a második legtöbb gólt, náluk többet csak a Budaörs kapta, igaz rúgott tizenkettőt! A BFC Siófok eddig egyetlen bajnokit tudott lehozni nullára, a nyitómeccset a Sopron ellen, amit meg is nyert.

BFC Siófok: Balajcza – Szilágyi, Lorentz, Hidvégi, Farkas N. – Gál M., Lázár Zs. – Nagy D., Petneházi, Kovács D. (Bévárdi – 83.p.) – Elek B. Vezetőedző: Disztl László.

Kisvárda Master Good: Molnár-Farkas – Zanko, Izing, Papucsek, Fodor – Lucas, Misic – Hej (Lukács – 82.p.), Oláh G. (Oltean – 40.p.), Ilic – Horváth Z. (Délczeg – 67.p.). Vezetőedző: Kondás Elemér.

Gólszerzők: Horváth Z. (44.p., 66.p. – az elsőt 11-esből), Kovács D. (51.p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában