Labdarúgó-NB III. Nyugati csoport

2017.09.01. 21:26

Kollega Krisztián duplájával elhozta a három pontot a Rákóczi

A még nyeretlen Pápai Perutz FC otthonában lépett pályára a Kaposvári Rákóczi FC együttese a harmadosztály Nyugati csoportjának negyedik körében. A kaposváriak ezúttal is Sóron Tibor góljával szerezték meg a vezetést, majd Kollega Krisztián duplájával a három pontot is bezsebelték.

Pápai Perutz FC–Kaposvári Rákóczi FC 2–3 (0–1)

Pápa, Perutz Stadion, 300 néző. V.: Sipos T. (Imrő, Molnár I.).

Jó iramban kezdődött a találkozó, mindkét csapat próbálta ráerőltetni a másikra az akaratát, ez végül a Rákóczinak sikerült. Kollega Krisztián többször is helyzetbe került az első félidőben, s Szakály Attila előtt is adódott egy nagy lehetőség, de ezeknél még vagy Sánta András védett nagyot, vagy a kaposváriak hibáztak. A félidő hajrájában azonban már a hazaiak kapusa is tehetetlen volt: Sóron Tibor egy kiugratás után úgy tíz méterről bombázott a bal felsőbe.

A második félidőben is uralta a játékot a Rákóczi. Kollega Krisztián előbb egy gyors támadás végén, majd Andorka Péter passza után is bevette a pápaiak kapuját, s így még nagyobbá tette a vendégek fölényét. A hazaiaknak egy szögletet követően sikerült szépíteniük Domján Roland révén, amitől újra magasabb fokozatra kapcsoltak a hazaiak, s megélénkült a találkozó. Az utolsó percekben Szabó Zsolt kapott ajándéklabdát Nagy Jánostól, s nem hibázta el a ziccert, így a hosszabbításban mindent megtett az egyenlítésért a Pápa, de a Rákóczi megőrizte egygólos előnyét.

Összességében a kaposváriak megérdemelt győzelmet arattak az olykor igen jó iramú találkozón, s továbbra is veretlenül állnak, míg a pápaiaknak ezúttal sem sikerült a pontszerzés.

Pápai Perutz FC: Sánta A. – Domján, Császár A., Kozma, Böröczky – Baldauf, Nagy B. (Iványi, 69. p.) – Németh L., Hanzl (Szép, 76. p.), Koncsag (Horváth T., 58. p.) – Szabó Zs. Vezetőedző: Marton Miklós István.

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Ur, Bakos, Szabó A.– Vachtler (Hadaró, 73. p.), Szakály A., Ludánszki (Andorka, 60. p.), Nagy K., Nagy J. – Kollega K. (Ivancsics, 87. p.), Sóron. Vezetőedző: Artner Tamás.

Gólszerzők: Domján (75. p.), Szabó Zs. (90. p.), illetve Sóron (41. p.), Kollega Krisztián (59. és a 65. p.).

Sárga lap: Császár A. (26. p.), Baldauf (89. p.), illetve Szakály A. (25. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában