Vízilabda

2017.09.04. 18:55

Kupával tértek haza Szombathelyről a pólósok

lhódította a második alkalommal kiírt AVUS Kupa serleget a Kaposvári Vízilabda Klub OB I.-es vízilabdacsapata.

Klein Péter

A Szécsi Zoltán és id. Berta József vezette kaposvári egylet mind az öt mérkőzését megnyerte a Szombathelyen rendezett, három napos felkészülési tornán, amely hat élvonalbeli egyesület részvételével zajlott. A kaposvári csapat az első napon két győzelemmel kezdett, hiszen a szomszédvár Pécs, s a Debrecen sem tudta legyőzni Szécsi Zoltánékat. A második napon előbb a Szegedet, majd a házigazda, OB I.-es újonc, Szombathelyt múlta felül a somogyi gárda. A Kaposvári VK már az utolsó forduló előtt megszerezte az aranyérmet a szombathelyi erőfelmérőn, azonban így is megőrizte hibátlanságát, s három góllal legyőzte a Tatabányát.

II. Aligátor Kupa, a kaposváriak eredményei: Kaposvár–Pécs 9–6, Debrecen–Kaposvár 11–12, Kaposvár–Szeged 15–9, Kaposvár–Szombathely 13–11, Tatabánya–Kaposvár 12–15. A torna végeredménye: 1. Kaposvár 10 pont, 2. Pécs 8 pont, 3. Tatabánya 5 pont, 4. Debrecen 4 pont, 5. Szeged 3 pont, 6. Szombathely 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában