Labdarúgó NB III.

2017.10.21. 21:06

Kaposvári Rákóczi FC: sima győzelem a III. Kerület ellen

Hazai pályán, magabiztos győzelemmel folytatta bajnoki szereplését a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó NB III Nyugat csoportjában. A somogyi zöld-fehérek a fővárosi III. Kerületi TVE gárdáját fogadták, és Ivancsics, majd Bakos találatával már az első félidőben bebiztosították sikerüket.

Klein Péter

Kaposvári Rákóczi FC–III. Kerületi TVE 2–0 (2–0)

Kaposvár, Rákóczi Stadion, 300 néző. V.: dr. Jakab.

Bátran kezdett a Kaposvári Rákóczi FC, és már az első percekben tudatosítani szerették volna, hogy az ajkai kisiklás után, saját stadionjukban, mindenképpen győzelemre törnek a fővárosiak ellen. A 4. percben Ivancsicstól kapott remek labdát Szakály Attila, majd 6 méterről lőtt, Palásthy bravúrral védett. Két perccel később Szakályt Nagy Krisztián hozta helyzetbe, a játékos 25 méterről, középről lőtt, a III. Kerület TVE portása ezúttal is a helyén volt.

A 12. percben megszerezte a vezetést a házigazda: Nagy K. labdaszerzése után Ivancsics 20 méterről lőtt a bal alsó sarokba. A 29. percben Sóron puskázott el gólszerzési lehetőséget, három percre rá pedig az egyetlen budapesti lehetőséget jegyezhettük fel, amikor Kenesei szöglete után Hamar sarokkal próbálkozott, de Slakta résen volt.

 

A 36. percben növelte előnyét a Rákóczi: Szakály sarokrúgása után Bakos Bence egy lépésről kotorta a labdát a rövid saroknál a hálóba. Az első félidő hajrájában Andorka előtt adódott két lehetőség, de újabb találat már nem született.

A kaposváriak a térfélcsere után is lelkesen küzdöttek, nem elégedtek meg a kétgólos előny őrzésével. Újabb találat azonban már nem született, így a Kaposvári Rákóczi FC megszerezte a három pontot értő sikert.

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Vachtler, Hadaró, Lakatos, Szakály, Bakos, Ivancsics (Rajczi, 70.), Nagy K. (Böjte, 64.), Kollega, Sóron, Andorka (Herzsenyák, 77.). Vezetőedző: Deákvári Antal.

III. Kerület TVE: Palásthy – Gálfi (Kaszai, 81.), Domokos (Szilágyi, 70.), Móczó (Szűcs L., 60.), Szkunc, Madarász, Pálfalvi, Hamar, Kenesei, Kiss D., Nyárasdi. Szakmai igazgató: Tóth András.

Gólszerzők: Ivancsics (12.), Bakos (36.)

Sárga lap: Nagy K. (50.), Andorka (58.), Lakatos (86.), illetve Móczó (41.), Kiss D. (87.), Nyárasdi (90.)

Deákvári Antal: Örülök a győzelemnek, és annak is, hogy 2–0 után sem állt le a csapat, hanem sokat tett azért, hogy újabb gólt szerezzen. A folytatásban még bátrabb játékot várok a fiúktól.

Tóth András: Egy villanyfényes találkozón motiváltabb játékot vártam együttesemtől, sajnos csalódnom kellett. Ötlettelen volt a támadójátékunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában