Röplabda NB II.

2017.12.18. 13:24

Otthon és idegenben sem jutott játszma

Az előző fordulóhoz hasonlóan most is alulmaradt mind a két somogyi NB II.-es női röplabdacsapat. Az 1. MCM-Diamant RÖAK U21 Pécsen, a RÖAK-Sport36 Kaposvár pedig hazai pályán a Szombathelyi Egyetemi SE együttesétől kapott ki.

Fenyő Gábor

Röplabda NB II. – Nyugat

Nők – 13. forduló:

Pécsi TE-PEAC–1. MCM-Diamant RÖAK U21 3–0 (17, 19, 27)

1. MCM-Diamant RÖAK U21: Kalmár V., Béres, Hegyi, Váldi, Hock, Zsom. Csere: Rucz (liberó), Wágner, Udvarácz, Szerecz. Edzők: Szelle Dóra, Duduka Ingrid.

A Szelle Dóra, Duduka Ingrid edződuó vezette 1. MCM-Diamant RÖAK U21-es csapata – amely betegség miatt nélkülözte egyik alappillérét, Mészáros Zsófiát – a harmadik, utolsó játékrészben alaposan megdolgoztatta a bajnokesélyes házigazda pécsieket; a szett sorsa csak a „túlórában” dőlt el.

RÖAK-Sport36 Kaposvár–Szombathelyi Egyetemi SE 0–3 (–19, –8, –19)

RÖAK-Sport36 Kaposvár: Nagy R., Száraz, Bába, Matesz, Witz, Vajda. Csere: Nagy E. (liberó), Grábner, Sólyom, Koczka, Ékes. Edző: Sántosiné Oláh Edit.

Nem tudott visszavágni hazai pályán az első körben elszenvedett szombathelyi vereségéért a Sántosiné Oláh Edit irányította RÖAK-Sport36 Kaposvár együttese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában