Asztalitenisz

2018.01.14. 17:20

Hárman maradtak a vendégek, mégis pontot szereztek

A Kaposvári NAC kikapott Nagykanizsán, míg a férfiak hazai pályán döntetlent játszottak.

Fenyő Gábor

Asztalitenisz NB I. – nők:

Kanizsa Sörgyár SE–Kaposvári NAC 11:7

Az új évre áthozott őszi utolsó, 11. fordulóban Nagykanizsán lépett fel a kaposvári együttes. A mérkőzést felvezető párosok döntetlennel zárultak, majd az első egyéni két kört hozták a kanizsaiak, s ezzel valójában el is dőlt a találkozó sorsa. Döntőnek bizonyult, hogy a házigazda Kanizsa Sörgyár SE csapatában Madach Mirella és Végh Zsuzsanna verhetetlennek bizonyult.

A tavaszi sorozat február első hétvégéjén kezdődik, amikor is a Kaposvári NAC NB I.-es női csapata Budapesten a Statisztika Marczibányi-téri asztalitenisz-fellegvárában a szintén a mezőny második feléhez tartozó MOATSZ utánpótlás-válogatottal találkozik majd.

A győztesek: Madach 4, Végh Zs. 4, Tóthné 2, valamint a Madach, Tóthné páros, illetve Fekete Zs. 2, Körmendi 2, Magyarcsik 1, Tollas 1, valamint a Fekete Zs., Magyarcsik páros.

A mérkőzés alakulása: 1:1, 4:2, 7:3, 9:5, 11:7.

Asztalitenisz NB II. – férfiak:

Kaposvári FAC–Dunaújvárosi Egyetem DSE 9:9

Emlékezetes évnyitón van túl a Kaposvári FAC NB II.-es férfi egylete, bár erről alighanem szívesen lemondtak volna... A két párost a hazaiak nyerték, akárcsak az azt követő első egyéni fordulót. Ezután a dunaújvárosiak negyedik játékosa, Varga Richárd sérülés miatt feladta a többi mérkőzését, ami azt jelentette, hogy a kaposvári együttes gyakorlatilag elment 9:3-ra. A vége mégis 9:9 lett...

A következő kört február 10-én rendezik majd, amikor is a Kaposvári FAC társulata az éllovas Pécsi TE-PEAC Kaló-MÉH harmadik számú csapatának a vendége lesz.

A kaposvári győztesek: Bali 2, Márton J. 2, Major F. 2, Bükfa 1, valamint a Bali, Márton J. és a Major F., Bükfa páros.

A mérkőzés alakulása: 2:0, 5:1, 7:3, 8:6, 9:9.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában