Kézilabda Magyar Kupa

2018.01.17. 22:18

Magabiztos győzelemmel jutott tovább a Siófok KC

Magabiztos győzelemmel jutott tovább a kézilabda Magyar Kupában a Siófok KC, a balatoniak Székesfehérváron nyertek.

siofokkc.hu

Alba Fehérvár KC–Siófok KC 23–30 (12–15)

Székesfehérvár, 500 néző. V: Bócz, Wiedemann.

A Magyar Kupa negyeddöntőjében az Alba Fehérvár KC ellen léptünk pályára a Köfém Sportcsarnokban és magabiztos, helyenként közönségszórakoztató játékkal 30-23-ra nyertünk – írta a meccsről a Siófok KC hivatalos honlapja.

Alba Fehérvár KC: Mistina – Nascimento, Djordjievszka, Zsilinszkajtye 2, Mendy 3, Gorsenyina 6, Pelczéder. Csere: Lima Flavia (kapus), Rózsás, Mayer , Lavko 5, Boldizsár, Májer 2 Temes 5. Edző: Deli Rita.

Siófok KC: Dedu – Such 1, Geiger 6, Nze Minko 6, Elghaoui 1, Damjanovics 5, Erdősi 3. Csere: Gercsó (kapus), Mazák-Németh, Ferenczy, Aoustin 4, Böhme 1, Jezic 3, Sárosi. Edző: Lars Rasmussen.

Kiállítások: 6, illetve 4 perc.

Hétméteresek: 2/2, illetve 2/2

Deli Rita: – Mindent megtettek a lányok a jó eredmény érdekében, de ma a Siófok volt a jobb csapat. Sok sikert kívánok nekik a folytatáshoz.

Lars Rasmussen: – Nagyon kellett nekünk ez a győzelem. A Budaörs elleni vesztes mérkőzés után átbeszéltük a lányokkal a dolgokat és én nagyon büszke vagyok arra, ahogy a kialakult helyzetre reagáltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában