Judo

2018.02.06. 18:22

Jó házigazda volt Somogyszob

A csurgói összevont junior és felnőtt (női és férfi) Magyar Kupán – amely egyben válogatóverseny is volt – három ezüst és két bronz, másnap a kaszói serdülő „B” fiú diákolimpián pedig két ezüst jutott a házigazda somogyiaknak. Mindkét erőpróba házigazdája a Somogyszobi Judo Club volt.

Fenyő Gábor

Két rangos judóversenyt is rendezett a König János vezette Somogyszobi Judo Club. Előbb Csurgón a Nagyváthy János Szakgimnáziumban az összevont junior és felnőtt (női és férfi) Magyar Kupára került sor – ez volt az idei második válogatóverseny –, másnap pedig Kaszón a serdülő „B” fiú (12–13 évesek) országos diákolimpiai döntő mezőnyét szólították tatamira. A csurgói erőpróbán három ezüst és két bronz, a kaszói viadalon pedig ét ezüst jutott a házigazda somogyiaknak.

A somogyi eredmények

Junior és felnőtt összevont Magyar Kupa

Kaposvári nehézatlétikai SE

Nők. 63 kg: ... 5. Sipos Babett.

Férfiak. 60 kg: ... 2. Naji Dávid. 66 kg: ... 3. Boros Bence, ... 5. Kozma Ákos. 81 kg: ... 3. Hegedüs Botond. 90 kg: ... 5. Kordély Péter és Huszár Martin.

Barcsi VSE

Nők. Plusz 78 kg: ... 2. Bonevácz Bianka, ... 4. Csordás Klaudia.

Somogyszobi Judo Club

Nők. 52 kg: ... 2. König Hanna.

Serdülő „B” fiú (12–13 évesek) diákolimpia

Kaposvári Sportközpont és Sportiskola

33 kg: ... 2. Regenyei Balázs (Kaposvár, Honvéd Utcai Tagiskola). 36 kg: ... 5. Koller Balázs (Kaposvár, Kisfaludy Utcai Tagiskola). 40 kg: ... 5. Schneider Ákos (Kaposvár, Berzsenyi Dániel Tagiskola). 73 kg: ... 2. Horváth Ákos (Kaposvár, Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános Iskola).

Barcsi VSE

50 kg: ... 5. Lantos Zoltán (Barcs, Deák Ferenc Általános Iskola).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában