Röplabda NB I., nők

2018.02.04. 21:00

Nem boldogult a Diamant az Újpesttel a fővárosban

Játszma nélkül maradt vasárnap Újpesten az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese. A házigazda lilák egy perc híján egy óra leforgása alatt hozták a meccset.

Fenyő Gábor

Újpesti TE–1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem 3–0 (15, 14, 15)

Budapest, Tungsram-csarnok, 300 néző. V.: Jámbor, Adler.

A jelek szerint sokat kivett a Zarka Péter irányította 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem társulatából a három nappal korábbi Jászberényi RK elleni, győzelemmel megvívott négy játszmás ütközet. A vendég somogyiak nem tudták felvenni a fordulatszámot Újpesten. A nyitójátszmában 15, a második szettben 14, a harmadik, utolsó felvonásban pedig ismét csak 15 pontig jutottak a vendég somogyiak az argentin Horacio Bastit vezette, majd csapatra valónyi külföldi légióst felvonultató házigazda lilák ellenében.

Újpesti TE: Bleicher R. (1), Da Silva (14), Bezsandolszka (8), Bosio (10), Szűcs K. (9), Cross (10). Csere: Kötél D. (liberó), Dégi (1), Ancsin (1). Vezetőedző: Horacio Bastit.

1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem: Fábián F. (1), Arajo (6), Harmath (3), Iricanin (10), Kanizsai (–), Leidgeb (4). Csere: Csitári V. (liberó), Sitkey (2), Horváth A. (2), Szívós I. (–), Lutter L. (–). Vezetőedző: Zarka Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában