Labdarúgó NB III. Nyugati csoport

2018.03.23. 12:56

Az Érd otthonában játszik rangadót a Kaposvári Rákóczi FC

Az Érd otthonában játszik rangadót a Kaposvári Rákóczi FC, a somogyi zöld-fehérek hat pont előnnyel vezetik a bajnokságot a második helyezett Pest megyei együttes előtt.

Klein Péter

Rangadóra készül a Kaposvári Rákóczi FC együttese. A listavezető somogyi zöld-fehérek szombaton 15 órakor lépnek pályára a tabella második helyén álló Érd otthonában. A kaposváriak, akik a tavaszi szezonban mind a három találkozójukat megnyerték, hat pontos előnnyel várják a találkozót.

– Remélem a csapatom továbbra is ugyanolyan magas fordulatszámon pörög, mint eddig – fogalmazott Waltner Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC edzője. – Éhesek vagyunk a sikerre, így a hat pontos előnyünket kilencre szeretnénk növelni.

Az Érd a tavaszi szezon kezdetéig még pontazonosággal állt a Rákóczi mögött a tabella második helyén, azóta viszont két vereséget is elkönyvelhetett. – A Pénzügyőr és a III. kerület elleni mérkőzésüket is láttam, így sikerült feltérképeznünk őket – mondta Waltner Róbert.

A kaposváriaknál sérülés miatta Vachtler Csaba, Borsi Bence, Rajczi Péter és Hadaró Valentin nem léphet pályára, továbbá ifj. Petrók Viktor, a Rákóczi másodedzője sem ülhet a kispadon. A tréner a Dunaharaszti MTK elleni találkozón egy soron következő bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában