Kézilabda NB I., férfiak

2018.04.28. 22:03

A kiesés ellen küzdő Vác megtréfálta a Csurgót

A kiesés ellen küzdő Váci KSE együttesétől kapott ki hazai pályán a Csurgói KK csapata az élvonalbeli férfikézilabda-bajnokság 25. fordulójában.

NSO

Csurgói KK–Váci KSE 25–26 (12–14)

Csurgó, 700 néző. V: Horváth, Marton

Csurgói KK: Bartucz – Vasics 8 (4), Ferreira 3, Vasvári, Hanusz 3, Szeitl, Hadziomerovic 5. Csere: Balogh T. (kapus), Varjú, Cehte 1, Pavlovic, Gazdag 1, Jerebie, Radjenovics 3, Géczi, Tóth A. 1. Edző: Bencze József.

Váci KSE: Rózsavölgyi – Ménfői 4, Törteli 1, Koller 2, Holpert 10 (3), Tyiskov 2. Csere: Ulicsinyi (kapus), Balaz 3, Sakic 1, Török, Grbavac 2, Kecskeméti 1, Tárkányi, Czene, Davidovic, Bognár. Edző: Skaliczki László.

Kiállítások: 4 ill. 2 perc

Hétméteresek: 8/4, ill. 5/3

Mestermérleg

Bencze József: – Nagyon csalódott vagyok, mert jól kezdtünk, de a folytatásban kihagytuk a heteseket, sok technikai hibát követtünk el – mondta a Nemzeti Sport Online-nak a hazaiak vezetőedzője. – Így nem lehet nyerni.

Skaliczki László: – Az életünkért, a bennmaradás esélyéért játszottunk. Szinte végig vezettünk a nagyon kiélezett mérkőzésen. A hitünk volt a legfontosabb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában