RÖPLABDA NB I., nők

2018.04.29. 22:18

Háromszettes győzelemmel egyenlítettek a vasiak

Egyenlített a házigazda Szombathelyi Hungast-Haladás VSE csapata az Extraliga-tagságért kiírt, az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban. Folytatás csütörtökön 18 órakor Kaposváron.

Fenyő Gábor

Szombathelyi Hungast-Haladás VSE–1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem 3–0 (21, 24, 20)

Szombathely, 300 néző. V: Halász E., Ujházi.

Visszavágott az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttesének a Szombathelyi Hungast-Haladás VSE társulata az Extraliga-tagságért kiírt osztályozón. A nyitójátszmát végig vezetve húzták be a hazaiak. A folytatásban aztán egészen a szett hajrájáig a vendég somogyiaknál volt az előny, ám a házigazda vasiak, ha némi túlóra után is, de fordítani tudtak.

A harmadik, utolsó játékrészben ismét a Hungast-Haladás VSE csapata – amelynek a kezdő hatosában egyedül csak az előző bajnoki szezonban még Kaposváron szerepelt Bagyinka Fanni volt magyar, a többiek mind külföldi légiósok – irányította a játékot.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása 1:1; folytatás csütörtökön 18 órakor a somogyi megyeszékhelyen.

Szombathelyi Hungast-Haladás VSE: Bagyinka (3), Reljic (5), Wruck (4), Kalman (12), Runjic (19), Paradzik (13). Csere: Zoltán A. (liberó), Kinser (2). Vezetőedző: Mucsi Péter.

1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem: Fábián F. (1), Iricanin (7), Sitkey (–), Horváth A. (13), Kanizsai (7), Leidgeb (3). Csere: Csitári V. (liberó), Harmath (5), Szívós I. (4), Lutter L. (–). Vezetőedző: Zarka Péter.

Mucsi Péter: – Szerencsére túltettük magunkat a kaposvári mérkőzésen, amikor is 2:0-ás vezetésről kaptunk ki. Végig motíváltak voltunk, jól játszottunk. Jól tudjuk, ahhoz hogy megnyerjük a párharcot, legalább egyszer győznünk kell a somogyi megyeszékhelyen; ezen dolgozunk gőzerővel.

Zarka Péter: – A meccs előtt megbeszélt taktikát nem tudtuk betartani, ráadásul sokat is hibáztunk, amit a jól játszó vasi ellenfelünk könyörtelenül kihasznált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában