Labdarúgó NB III. Nyugati csoport

2018.04.20. 15:13

Waltner Róbert nélkül lép pályára a Rákóczi a Pénzügyőr ellen

Waltner Róbert nélkül lép pályára a Rákóczi a Pénzügyőr ellen, a Kaposvári Rákóczi FC trénerét ugyanis kiállították a Gyirmót II. elleni mérkőzésen.

Klein Péter

A Pénzügyőr SE otthonában lép pályára a listavezető Kaposvári Rákóczi FC szombaton 16.30 órakor. A két csapat őszi mérkőzésén a kaposváriak drámai csatában, az utolsó percben szerzett góllal tartották otthon a három pontot.

– Utólag már pozitívan értékelem azt a mérkőzést, de megélni nem volt túl jó – emlékezett vissza az őszi bajnokira Waltner Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC edzője. – Nem mindennapi sikert arattunk, hiszen kettős emberhátrányban, a 96. percben lőtt góllal tudtunk nyerni. Akkor kockáztattam, 19-re lapot húztam. Nyolc emberrel is mentünk előre, bár tudtam, hogy a vereség is benne volt a pakliban.

Az előző fordulóban, ha nehezen is, de nyert a listavezető Rákóczi a Gyirmót II. ellen, azonban a csapat edzőjét, Waltner Róbertet kiállította a játékvezető.

– Az U19-es csapat edzőjeként már tiltottak el, abból tanultam, így még jobban bánt, hogy ismét eltiltottak – mondta Waltner Róbert. – Semmi olyan megjegyzést nem tettem, sem a játékvezető, sem az asszisztens felé, ami miatt el kellett volna küldeni a kispadtól. Nem reklamáltam, nem véleményeztem a munkáját, csak egy dolgot tettem szóvá, normális hangnemben, amiben úgy érzem, hogy igazam volt. Távollétemben ifj. Petrók Viktor irányítja majd a csapatot, akiben maximálisan megbízom. Nem hiszem, hogy bármi problémát jelentene az, hogy nem ülök a kispadon.

A Pénzügyőr jelenleg a tabella 13. helyén áll. A fővárosiak szerdán is pályára léptek, amikor egygólos hátrányból fordítva nyertek a Videoton FC II. ellen.

A somogyi zöld-fehéreknél sérülés miatt Vachtler Csaba, Borsi Bence és Varga Donát nem léphet pályára a Pénzügyőr elleni találkozón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában