Labdarúgó NB III. Nyugati csoport

2018.04.08. 13:01

Megszakadt a Rákóczi győzelmi sorozata

A Kaposvári Rákóczi FC már az első percben megszerezte a vezetést a Videoton FC II. vendégeként, de a hajrát jobban bírták a hazaiak.

Klein Péter

Videoton FC II.–Kaposvári Rákóczi FC 2–2 (0–2)

Székesfehérvár, 150 néző. V.: Móri (Bede, Rigó).

Sóron Tibor óriási helyzetével kezdődött a találkozó. Ezt még védte Tomas Tujvel, de pár másodperc múlva, Anorka Péter lövésénél már ő is tehetetlen volt. A korai gól jót tett a találkozónak, amely NB III.-as szinten igen magas iramban folytatódott. A kaposváriak egy újabb gyors támadás végén megduplázták az előnyüket. Slakta Balázs kirúgása után Ivancsics Gellért egyből tette a labdát Kollega Krisztián elé, aki két csel után, kisodródott helyzetből a kapus feje felett bombázott a bal felsőbe.

A második félidőben átadta a területet a hazaiaknak a Rákóczi. A hazaiak Réti Patrik fejesével, mely a kapufán csattant jelezték, hogy nem adták még fel, s a hajrába lépve szépítettek. Bolla Bendegúz egy kontra végén a kifutó Slakta Balázs mellett gurított a hálóba.

A fehérvári találat élénké és feszülté tette a találkozót, melynek utolsó perceiben jött az újabb hazai találat a csereként beálló Tarnóczi Roland révén. A hátralévő percekben a kaposváriak minden erejüket összeszedve küzdöttek a három pontért, de nem sikerült újra a kapuba találniuk. A döntetlennel megszakadt a Rákóczi nyolcmérkőzéses győzelmi sorozata.

Videoton FC II.: Tujvel – Bolla, Mocsi, Tóth B., Tamás K. – Szolnoki, Réti – Torvund (Pápai K., 65. p.), Szabó B. (Gruber, 73. p.), Lőrincz (Tarnóczi, 65. p.) – Hadzics E. Vezetőedző: Toldi Gábor.

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Nagy J., Ur, Fodor M., Hadaró – Szakály A., Godzsajev (Nagy K., 73. p.) – Sóron, Ivancsics, Kollega K. (Sárközi K., 66. p.) – Andorka. Vezetőedző: Deákvári Antal. Edző: Waltner Róbert.

Gólszerzők: Bolla (75. p.), Tarnóczi (83. p.) illetve Andorka (1. p.), Kollega K. (33. p.).

Sárga lap: Sóron (80. p.), illetve Bolla (44. p.), Hadzics E. (45. p.), Réti (71. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában