Labdarúgó NB III. Nyugati csoport

2018.05.19. 21:01

Három pontot ért Nagy János fejese a Csepel ellen

A Csepel FC együttesét látta vendégül az NB III. Nyugati csoportjának 28. fordulójában a Kaposvári Rákóczi FC. Az éllovas somogyiak Nagy János fejesével szerezték meg a vezetést és a három pontot.

Klein Péter

Kaposvári Rákóczi FC–Csepel FC 1–0 (1–0)

Kaposvár, Rákóczi-stadion, 350 néző. V.: Kubicsek (Gyürüsi, Rózsás).

Esélyeshez méltón kezdte a mérkőzést a Rákóczi. A hazaiak az első negyed órában Rajczi Péter megmozdulásaival okoztak veszélyt a mélyen védekező Csepel kapuja előtt. Ezt követően, egy remek összjáték után Kollega Krisztián került ziccerbe, de három méterről fölé vágta a labdát. Percekkel később pedig, egy hasonló helyzet után a Csepel kapusába.

 

A kaposváriak fölénye a játékrész hajrájában érett góllá, amikor Vachtler Csaba beívelését a hosszún érkező Nagy János fejelte át a kapuson.

A második félidő elején Hadaró Valentin fejesgólját érvénytelenítette les címén a játékvezető, majd Ivancsics Gellért közeli perdítése ment fölé. A kaposváriak végig fölényben futballoztak a feszült hangulatú, sok sárgát hozó mérkőzésen, s több ígéretes helyzetet is kidolgoztak, de nem tudták újra bevenni a Csepel kapuját.

A Rákóczi továbbra is három ponttal vezeti a bajnokságot, amelyből két forduló van hátra.

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Vachtler, Ur, Lakatos G. (Fodor M., a szünetben), Hadaró – Szakály A., Nagy K. – Nagy J., Ivancsics (Godzsajev, 75. p.), Kollega K. (Böjte, 85. p.) – Rajczi. Vezetőedző: Deákvári Antal. Edző: Waltner Róbert.

Csepel FC: Lőrincz – Somodi Á., Hesz, Haraszkó, Teplán –Dévai (Horváth Á., 52. p.), Szabó Á. – Németh Z., Fisli, Simon K. – Korozmán N. (Vörös 70. p.). Vezetőedző: Gabala Krisztián.

Gólszerző: Nagy J. (39. p.).

Sárga lap: Hadaró (28. p.), Nagy K. (31. p.), Ur (42. p.), Rajczi (50. p.), Kollega K. (82. p.), Böjte (93. p.) illetve Szabó Á. (43. p.), Németh Z. (73. p.), Teplán (82. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában