Labdarúgó NB III. Nyugati csoport

2018.05.04. 18:07

Óbudáról is három ponttal térne haza a Rákóczi FC

Sorozatban két idegenbeli fellépés vár a listavezető Kaposvári Rákóczi FC együttesére. Waltner Róbert tanítványai a 26. fordulóban, szombaton 17 órától a III. ker. TVE stadionjában lépnek pályára, majd egy hét múlva Veszprémben szólítják őket a játéktérre.

Klein Péter

– Nem rossz az idegenbeli statisztikánk, hiszen eddig csak Ajkán kaptunk ki – mondta Waltner Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC edzője. – Bizakodóan várom a mérkőzést. Mentálisan és fizikálisan is oda kell tennünk magunkat, és meg kell mutatnunk, hogy nem véletlenül vezetjük a bajnokságot.

A Rákóczi FC egy remek sorozattal a háta mögött várja a fővárosi találkozót, hiszen Ivancsics Gellérték tizenöt mérkőzés óta nem találtak legyőzőre. Ráadásul az előző héten kiemelten fontos három pontot szereztek a második helyen álló Ajka ellen.

– Az Ajka elleni siker önbizalmat kell, hogy adjon, de addig nem nyugodhatunk meg, amíg meg nem húzzák a vonalat – fogalmazott Waltner Róbert. – Arra törekszünk, hogy ez minél előbb bekövetkezzen.

Az óbudaiak remekül kezdték a tavaszi szezont, hét bajnokit nyertek meg zsinórban, majd kikaptak az Ajkától. Az előző héten pedig egy négy kiállítást hozó mérkőzésen hagytak két pontot a kiesés ellen küzdő Veszprém otthonában. – Jól ismerem az ellenfelet, ráadásul a csapat vezetőedzőjével, Tóth Andrással korábban csapattársak voltunk – mondta a Rákóczi FC edzője. – Jó csapata van a III. kerületnek, ezt a statisztikája is mutatja, hiszen összesen ötször kaptak ki, s szeptemberben veszítettek utoljára hazai környezetben.

A Rákóczi FC-nél sérülés miatt Varga Donát, míg sárgalapos eltiltás miatt Lakatos Gergő nem léphet pályára, míg a másik oldalon Herczeg László és Grúz Tamás eltiltás miatt kénytelen kihagyni a találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában