Balatonfenyves

2018.06.21. 17:58

Dárdai Pál is meglátogatta Király Gábor kapustáborát

A táborban a hat edzés mellett közösségi programokon is részt vesznek a táborlakók, akiket a Herta vezetőedzője, Dárdai Pál is meglátogatott.

Klein Péter

Balatonfenyvesen tartja idei első nyári táborát a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola. Az egyhetes, bentlakásos kapustáborra az ország szinte inden pontjáról, Kecskemétről, Budapestről, Pécsről, Szegedről, Debrecenből, Sopronból és Szombathelyről érkeztek a kapusok, akik mind a kapusiskola visszatérő játékosai. A táborban a hat edzés mellett közösségi programokon is részt vesznek a táborlakók, akiket a Herta vezetőedzője, Dárdai Pál is meglátogatott.

Király Gábor több szállal kötődik Balatonfenyveshez, így került a tábor erre a településre, az edzések azonban Balatonkeresztúron vannak – tudtuk meg Horváth Nórától, a Király SE kommunikációs vezetőjétől. – A tehetséggondozó kapustáborban tizenöt kiválasztott kapus vesz részt. A cél, hogy a fiatal kapusok kijavítsák a hibáikat, így az edzők külön ilyen gyakorlatokkal készületek.

Az iskola alapítója, Király Gábor ezúttal edzőként és kapusként is részt vesz, hiszen az NB I.-es Szombathelyi Haladásnak elkezdődött a felkészülése. A magyar válogatottsági rekorder hálóőr külön engedéllyel a kapustáborban kezdte el az edzéseket, így a résztvevőkkel együtt végzi a Hegedüs Péter, Németh Gábor, Takács Tamás által vezényelt gyakorlatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában