megyei kosárlabda

2018.06.19. 10:07

Szövetségi elismerést vehetett át Boda Róbert

A magyar kosárlabda sport országos szintű szövetségi rendszere megalakulásának 75. évfordulója alkalmából, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége, a Megyei (Fővárosi) Kosárlabda Szövetségekben, a kosárlabda sport érdekében huzamos időn keresztül végzett kimagasló színvonalú tevékenységet végző sportvezetői, sportszakmai, sportszervezői, tevékenységet végző személyek részére elismerést adományozott.

Kun Z.

Boda Róbert, a somogyi díjazott a fővárosi díjátadón nem tudott részt venni, ezért az elismerést a Somogy Megyei kosárlabda-szövetség júniusi elnökségi ülésén Dross Zoltán elnök adta át – tájékoztatott Mihályfalvi Péter, a somogyi szövetség elnökségi tagja. – A megyei szövetség elnökségi ülésén értékelte az elmúlt évad megyei bajnokságát, valamint napirendre került a Játékvezető, illetve a Fegyelmi Bizottság helyzete és a nyáron rendezendő Youth Fesztivál feladatai is – a következő elnökségi ülést várhatóan augusztusban rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában