hárman távoznak

2018.07.04. 16:39

Rutinos kapust igazolt a Kaposvári Rákóczi FC

A Kaposvári Rákóczi FC kétéves szerződést kötött Pogacsics Krisztiánnal, aki az előző szezont az NB I.-es Balmazújváros együttesénél töltötte.

Klein Péter

Rutinos kapus érkezését jelentette be szerdán az NB II.-es labdarúgó bajnokságra készülő Kaposvári Rákóczi FC. A somogyi zöld-fehérek kétéves szerződést kötöttek Pogacsics Krisztiánnal, aki az előző szezont az NB I.-es Balmazújváros együttesénél töltötte.

A 32 esztendős hálóőr a ZTE színeiben mutatkozott be az NB I.-ben, majd a román másodosztályban szereplő FC Bihor Oradea csapatához szerződött. Nagyváradon az ezüstérem mellett a liga őszi szezonjának legjobb kapusa címet is elnyerte. Pogacsics Krisztián, aki kétéves szerződést kötött a Rákóczival, legutóbb az NB I.-ben szereplő Balmazújváros kapuját védte.

Az érkező mellett három labdarúgó távozott a kaposvári együttestől. A középpályás Böjte Patrik, valamint a védőként és középpályásként is bevethető Laczkó Dávid közös megegyezéssel hagyta el a klubot, míg a támadó, Sóron Tibor nem hosszabbította meg a szerződését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában