gurul a labda

2018.08.27. 11:58

A Donátó nyerte a görgetegi utcai focibajnokságot

Az egymás elleni eredménynek köszönhetően a Donátó csapata nyerte a tízfordulós görgetegi utcai labdarúgó-bajnokságot, megelőzve a Borosán FC együttesét.

Gamos A.

Hiába rúgta a legtöbb gólt és kapta a legkevesebbet a Borosán FC (43–12), az egymás elleni eredménynek köszönhetően a Donátó nyerte az utcabajnokságot Görgetegen. Mindkét együttes nyolcszor győztesen, és kétszer vesztesen hagyta el a pályát a küzdelemsorozatban.

Az utolsó fordulóban a Donátó 4–3-ra gyűrte le a rinyaszentkirályiakat, a Borosán FC pedig 7–1-re páholta el a Kuntelep FC-t. A Támad a Mars nevű alakulat 7–3-ra legyőzte a Grund FC-t, így a tízfordulós pontvadászat harmadik helyén zártak. A gólkirályi címet Korosecz János (Donátó) szerezte meg húsz találattal. Csapattársa ifjabb Orsós György és a negyedik Rinyaszentkirály labdarúgója, Madár József (12 gól) holtversenyben a második helyen végzett.

A mesterlövész egymaga néggyel több gólt szerzett, mint az ötödik helyezett Kuntelep FC játékosai összesen, a sereghajtó a Grund FC lett, egy ponttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában