Labdarúgó Magyar Kupa

2018.09.22. 18:59

Becsülettel helyt állt a Nagyatád a Pénzügyőr ellen

Kiesett a Labdarúgó Magyar Kupából a Nagyatád, miután hazai pályán kikapott a Pénzügyőr együttesétől.

Klein Péter

Fotó: Klein Péter

Nagyatádi FC–Pénzügyőr SE 1–2 (1–1)

Nagyatád, 120 néző V.: Kubicsek (Vörös, Rózsás).

A Nagyatádi FC hazai pályán fogadta a az NB III. Nyugati csoportjában szereplő Pénzügyőr együttesét előnyét a Magyar Kupa főtábláján. A hazaiak bátor játékkal nyitottak, hiszen az első negyedórán belül Párkányi Zsolt szabadrúgásánál és Dekanics Márk fejesénél is védenie kellett Hajdu Gergelynek, míg Nikolcsi Vukan próbálkozása kevéssel kerülte el a kaput.

Kovács Kristóf lövésénél pedig csak centik hiányoztak a hazai gólhoz, azonban Varga-Sebestyén Benjámin még a gólvonal előtt kirúgta a labdát. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, s a vendégek a semmiből, egy tizenegyessel megszerezték a vezetést. Fél perc sem telt el, jött az egyenlítés: a fővárosiak kapusa buktatta Nikolics Vukant, Dekanics Márk értékesítette a tizenegyest.

A vendégek támadója, Varga Bence a hajrában egy védelmi megingást követően vágta a léc alá labdát, amivel eldöntötte a továbbjutást, hiába tett meg mindent az utolsó percben az egyenlítésért a Nagyatád. Igaz, a vendégek Varga-Sebestyén Benjámin véleményes büntetőjével lezárhatta volna a találkozót, de Bolla Barnabás életben tartotta a nagyatádi reményeket.

Nagyatádi FC: Bolla – Kovács Kristóf, Kolumbán, Sallai, Kollár – Dekanics (Horváth M., 34. p.), Kulcsár K. – Párkányi, Galamb (Richter, 69. p.), Kovács Krisztián (Csikós, 78. p.) – Nikolics V. Edző: Keszei Ferenc.

Pénzügyőr SE: Hajdu G. – Szigeti, Szabó B., Kovács G., Varga-Sebestyén – Burka, Bíró J. (Karvalics, 78. p.) – Vitelki B. (Baczó, 91. p.), Ablonczy (Buzás, 60. p.), Nagy B. – Varga B. Vezetőedző: Hevesi Tamás.

Gólszerzők: Dekanics (24. p. – 11-esből) illetve Varga-Sebestyén (25. p. – 11-esből), Varga B. (75. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában