Merkantil Bank Liga NB II.

2018.09.14. 18:19

Igazi erőfelmérőre készül a Kaposvári Rákóczi FC

Fontos mérkőzés, igazi erőfelmérő vár a Kaposvári Rákóczi FC együttesére a Vasas FC ellen a Merkantil Bank Liga NB II. nyolcadik fordulójában. A somogyi zöld-fehérek hat, míg a fővárosiak hét mérkőzés óta nem találtak legyőzőre.

Klein Péter

Kaposv‡ri R‡k—czi-Monor

A tabellán elfoglalt helyezések alapján rangadóra készül a Kaposvári Rákóczi FC a Vasas FC ellen a Merkantil Bank Liga NB II. nyolcadik fordulójában. A vasárnap 18 órakor kezdődő összecsapást (melyet az M4 Sport élőben közvetít) az idegilenesen a Szusza Ferenc Stadionban játszó hazaiak az ötödik, míg a somogyi zöld-fehérek a negyedik helyről várják. A fővárosiak még veretlenek, ami nem jó előjel számukra, hiszen a Rákóczi előbb a Budaörs, majd a ZTE veretlenségi sorozatát is megtörte, ráadásul mindkettőt idegenben.

– Nem tekintünk rangadóként a mérkőzésre, mindig az a célunk, hogy a következő meccsen jól szereplejünk – fogalmazott Waltner Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője. – A tabellán elfoglalt helyektől függetlenül különleges lesz ez a mérkőzés, hiszen mind a két csapatnak nagy NB I.-es múltja van. Próbáljuk folytatni az említett a sorozatunkat. Abban mindenki biztos lehet, hogy nem feltartott kézzel lépünk pályára. A legjobb tudásunk szerint akarunk játszani. A fővárosiak nem véletlenül veretlenek, hiszen jó csapatuk van, de megpróbálunk meglepetést okozni, hiszen sokan a Vasat tarják az esélyesebbnek, de mint tudjuk, nem mindig az esélyesebb nyer.

Ami tény, hogy mindkét együttes jó formában van, hiszen a Kaposvári Rákóczi FC a legutóbbi négy bajnokiját megnyerte, míg a Vasas, mint már említettük, még nem talált legyőzőre a bajnokságban, igaz a legutóbbi négy mérkőzésen csak egy-egy pontot szerzett. Kérdés, melyik csapatnak jött jól az egyhetes válogatott szünet, amely alatt mindkét együttes pályára lépett. A Vasas a Ferencvárostól kapott ki edzőmérkőzésen, míg a Rákóczi 2–2-es döntetlent játszott Pakson.

Herzsenyák Áron vállát megműtötték, míg Horváth Ferenc betegséggel küzd, így ők ketten biztosan kihagyják a Vasas elleni mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában