Ötvenmillió

2018.09.02. 13:37

Új szponzorral kötött szerződést a Kaposvári KK

Hivatalosan is aláírta Monok Tibor ügyvezető a Belfry PE Kft. építőipari céggel megkötött szponzori megállapodást, amely 50 milliós támogatást jelent a klub részére.

Sonline

A Kaposvári Városi Sportcsarnokban rendezett hivatalos eseményen Szita Károly polgármester elmondta, hogy a városnak nagyon fontos az a példamutatás, amit a nagy sportklubok biztosítanak az ifjúság számára, ösztönözve őket a sportra. Sport egyenlő az egészséggel. Jelenleg Kaposváron körülbelül 300 gyerek kosárlabdázik. A Kaposvár Aréna építése, a Kaposvári Kosárlabda Klub támogatása reményei szerint mind hozzájárul ennek a számnak a bővítéséhez.

A Belfry PE Kft. képviselője, Bognár Attila azt mondta: a cég fontosnak tartja a sport támogatását. – Ma még nem vagyunk akkorák, hogy nagy csapatokban gondolkodjunk, olyan csapatokat kerestünk, melyekben benne van a siker lehetőség és így kerültünk ide Kaposvárra. A mi felemelkedésünkkel együtt szeretnénk támogatni az itteni kosárlabdacsapat, és az itt tanulók, sportolók lehetőségét és jövőjét – tette hozzá Bognár Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában