Kézilabda NB I., férfiak

2018.09.04. 11:45

A Veszprém ellen kezdi a bajnokságot a Csurgói KK

Szerdán 18.30 órakor a Csurgói KK csapata számára is megkezdődik az NB I.-es férfikézilabda-bajnoki szezon. Az első fordulóban Veszprémben lépnek pályára a somogyiak.

Huszár Hajnalka

Immár lassan hagyománnyá válik, hogy a bajnokság elején találkozik a sokszoros magyar bajnok Telekom Veszprém csapatával a csurgói alakulat. A Veszprém egy nívós kupasorozaton van túl, így egy kicsit késve indul a bajnoki pontvadászatban, de egy héten belül kétszer is pályára lépnek a K&H Ligában. Először hazai pályán a Csurgói KK, majd idegenben a Budakalász lesz az ellenfél. A somogyi oldalról hasonló a menetrend, itt a második találkozón az újonc Mezőkövesd látogat Somogyországba.

Bencze József vezetőedző fiai tartalmas nyári felkészülés után látogatnak Veszprémbe, és igyekeznek egy kicsit jobban megszorítani nagynevű ellenfelüket, mint tették azt az elmúlt években. Egy jó védekezéssel és hatékony támadás-befejezéssel erre van is esély.

Csurgón jó a hangulat, egyre jobban összekovácsolódik a csapat, mindenki segíti a másikat a jobb teljesítmény elérésében. Minden játékos igyekszik kihozni a legtöbbet magából, így ha az első találkozón nem is, de következő mérkőzéseken az a cél, hogy a lehető legtöbb bajnoki pontot begyűjtse az együttes.

A Telekom Veszprém–Csurgói KK találkozót élőben közvetíti az M4 Sport televíziós csatorna, szerdán 18.30-kor a Veszprém Arénából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában