Merkantil Bank Liga NB II.

2018.10.02. 18:20

A Győr ellen is folytatná jó sorozatát a Kaposvári Rákóczi FC

A Kaposvári Rákóczi FC csapata a Győr együttesét fogadja a Merkantil Bank Liga NB II. tizenegyedik fordulójában szerdán 19 órakor.

Klein Péter

Remek formában van az NB II. újonca, a Kaposvári Rákóczi FC. A somogyi zöld-fehérek az első forduló óta nem találtak legyőzőre, s ezt a kitűnő sorozatot a WKW ETO FC Győr ellen is folytatnák. A szerdán 19 órakor kezdődő bajnokin Waltner Róbert tanítványai tovább növelhetik az eddig megszerzett pontjaik számát.

Nem lesz azonban könnyű mérkőzés, hiszen egy héten belül ez lesz a harmadik bajnokija az együtteseknek. A Rákóczi az előző körben kiengedte a kezéből a győzelmet Csákváron, azonban így is az előkelő negyedik helyen áll. Sőt, csak négy pont a hátránya az éllovas Békéscsabával szemben. A már edzőváltáson is átesett győriek jelenleg a nyolcadik helyen állnak a bajnokságban. Idegenben eddig csak Cegléden és Monoron tudták begyűjteni a három pontot, ami nem túl fényes eredmény a feljutást célul kitűző kisalföldiek részéről.

– Minél tovább szeretnénk kitolni a jó sorozatunkat, hiszen igen keményen megdolgoztunk érte – fogalmazott Waltner Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője. – Az utolsó, Csákvár elleni mérkőzésünket szerettük volna megnyerni. Ami pozitívum, hogy az augusztust és a szeptembert veretlenül zártuk, de szebb lett volna ezt egy győzelemmel megkoronázni.

– Nagyon jó csapat ellen lépünk pályára szerdán, nevezhetjük rangadónak is, hiszen két volt NB I.-es csapat találkozik – tért rá a Győr elleni bajnokira Waltner Róbert. – Két héten belül öt mérkőzést játszunk, ami nagyon megterhelő a játékos számára, ezt a saját pályafutásomból is tudom. Remélem, hogy ebből a komoly, megterhelő sorozatból jól jövünk majd ki. Bízom a labdarúgók mentális erejében.

A kaposváriaknál sérülés miatt Kollega Krisztián nem léphet pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában