Merkantil Bank Liga NB. II.

2018.10.26. 18:47

A Soroksárt fogadja a BFC Siófok

A bajnoki tabellán ötödik Soroksárt fogadja a négy meccs óta veretlen, illetve öt meccs óta nyeretlen BFC Siófok vasárnap 17 órakor.

Keszthelyi Zoltán

A balatoniak számra nagyon fontos mérkőzés következik, egyrészt szeptember tizenhatodikán nyertek utoljára bajnokit, másrészt két pontra vannak a kieső helytől és a következő fordulóban az esélytelenek nyugalmával utaznak Gyirmótra. A helyzet persze azért jobb, mint a legutóbbi szezonban, hisz a bajnokság ezen szakaszában fele ennyi ponttal sereghajtók voltak...

A baj nem is pontokkal, hanem a mutatott produkcióval, pontosabban a támadójátékkal van. Nyolc gólt szereztek eddig, ami a legkevesebb a másodosztályban. Mihalecz Istvánnal hat meccsen két gól született az egyik ráadásul büntetőből, ám vele így is összekapartak valahogy hét pontot, az addig Varga edzővel lejátszott hét bajnokin szerzett öt mellé. Ilyen gyenge produkció pedig nem marad(hat) következmények nélkül...

Némi reménysugár siófoki oldalon, ahogy Huszák után Gyömbér is kiesett eltiltás miatt, így némileg variálnia kell csapatán Lipcsei Péternek, mely két győzelemmel a háta mögött érkezik Siófokra. Így is sok gólt kap a Sori, a támadásokat két góllal segítő Gyömbér pedig védekezésben fontos láncszeme a sárga-feketéknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában