Röplabda Magyar Kupa

2018.10.25. 12:59

Egy óra alatt lerendezte a meccset a Fino Kaposvár

Kevesebb mint egy óra alatt legyőzte a Budapest-bajnokságban szereplő Bp. Testnevelési Egyetem SE együttesét a Fino Kaposvár.

Fenyő Gábor

Bp. Testnevelési Egyetem SE–Fino Kaposvár 0–3 (–11, –11, –16)

Budapest, Testnevelési Egyetem sportcsarnoka. V.: Takács Á., Mocsnik.

Ahogy azt előre borítékolni lehetett, a Budapest-bajnokságban érdekelt házigazda Bp. Testnevelési Egyetem SE csapata nem tudta megizzasztani a rekordbajnok Fino Kaposvár társulatát. A Demeter-egylet a nyitójátszmában 11, a második szettben ugyancsak 11, a harmadik, utolsó felvonásban pedig 16 pontot engedélyezett ellenfelének a még egy óráig sem tartó fővárosi találkozón.

A Fino Kaposvár következő ellenfele – immár a legjobb négy közé jutásért – a Székesfehérvári MÁV Előre SC lesz.

Bp. Testnevelési Egyetem SE: Németh Sz. (–), Szappanos D. (7), Marosi G. (2), Lónárt (7), Komár K. (8), Nagy G. (1), Edző: Szappanos Máté.

Fino Kaposvár: Keen (3), Bögöly (11), Nagy J. (5), Nagy P. (4), Bozóki (5), Kalmár Á. (5). Csere: Pápai P. (liberó), Kiss M. (liberó), Szabó Bence (1), Szabó Barna (8), Horváth K. (12), Kulcsár A. (1). Vezetőedző: Demeter György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában