Röplabda NB I., férfiak

2018.10.20. 20:13

Fino Kaposvár: háromból három

A Debreceni EAC és a Szolnoki RK után a Sümegi RE csapatát is legyőzte a Fino Kaposvár, így továbbra is veretlen a Demeter-egylet.

Fenyő Gábor

Sümegi RE–Fino Kaposvár 0–3 (–21, –18, –22)

Sümeg. V.: Soltész, Sík.

Alig valamivel több, mint egy óra leforgása alatt hozta a kötelező győzelmet Sümegen a rekordbajnok Fino Kaposvár társulata. Az első felvonásban 21, a második szettben 18, a harmadik játékrészben pedig 22 pontig jutottak a hazaiak. Az utolsó játszmában 21–20-ra vezetett a Sümeg, ám a hajrában már csak egy pontot engedélyezett nekik a Demeter-egylet.

A Fino Kaposvár legponterősebb játékosa a cs.k., Nagy Péter volt 15 pontjával. Bozóki Bence 14 pontig jutott, míg Horváth Kristóf 11-et vállalt. A házigazda Sümegi RE legjobbja Kunert Mátyás volt, aki 17 pontot jegyzett.

– Végig figyelnünk kellett, hogy hozni tudjuk a sümegi meccset. A hazaiak fegyelmezetten játszottak és küzdöttek, ám a játszmák hajrájában rájuk tudtuk kényszeríteni az akaratunkat – mondta a találkozó után Demeter György, a 18-szoros bajnok és ugyancsak 18-szoros Magyar Kupa-győztes Fino Kaposvár mestere.

A Fino Kaposvár társulatát legközelebb október 30-án, kedden 18 órakor szólítják majd pályára, amikor is a Dunaferr látogat el a somogyi megyeszékhelyre.

Sümegi RE: Török R. (1), Kunnert (17), Sow (2), Erki (10), Péter B. (–). Csere: Illés G. (liberó), Németh Z. (5), Kotim (–), Óhidi (–). Vezetőedző: Tamás Zoltán.

Fino Kaposvár: Keen (6), Horváth K. (11), Nagy J. (4), Nagy P. (15), Bozóki (14), Kalmár Á. (3). Csere: Pápai P. (liberó), Kiss M. (liberó). Vezetőedző: Demeter György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában