Kézilabda NB I., férfiak

2018.10.21. 14:59

Megosztozott a pontokon a Komló és a Csurgói KK

Két kőkeményen védekező csapat csapott össze Komlón a K&H Liga 7. fordulójában. Mindkét csapat győzni akart, de pontosztozkodás lett a vége.

Huszár Hajnalka

SPORT 36 Komló–Csurgói KK 27–27 (11–14)

Komló, 1000 néző. V: Herczeg, Südi.

Sunajko találatával indult a mérkőzés de Asztrashapkin gyorsan válaszolt. Innen egy kicsit sikerült ellépnie a Csurgónak. Bár a hazaiaknak az emberelőnyös helyzetekben sikerült megközelíteni a somogyiakat. A félidő derekán Gebhardt góljával egalizáltak a baranyaiak. Innentől ritmust váltott a Csurgói KK Hadziomerovics, Astrashapkin és Oslak góljaival ismét háromgólos lett a különbség és ezt egészen a félidő végéig tartani tudták.

A második játékrész Toskic és Markovic páros kiállításával és Oslak góljával indult, de innen még keményebbé vált a mérkőzés, amelyet a játékvezetők kétperces büntetésekkel jutalmaztak. Ebből a Csurgói KK jött ki rosszabbul és a 49. percben Sunajko találatával ismét kiegyenlített a hazai csapat. Az ezt követő bő tízpercben mind a két csapat keményen küzdött, de az utolsó percben – mind a két csapatnak volt lehetősége a győzelem megszerzésére – senkinek nem sikerült a gólszerzés.

SPORT 36 Komló: Granic – Gebhardt 7 (5), Obradovic 5, Grünfelder 3, Katzirz 1, Jerkovic 1, Markovics 2. Csere: F. Szunajko 6, Kovács M. 1, Balázs S. 1, Matic, Wéber. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.

Csurgó KK: Zaponsek – Vasic 6 (2), Asztrashapkin 4, Hanusz, Hadziomerovic 3, Cehte 5, Kovacevic 4. Csere: Balogh T. (kapus), Toszkics, Oslak 4, Tóth A., Kerkovits 1 (1), Vasvári, Szeitl E., Nagy Sz. Vezetőedző: Bencze József.

Kiállítások: 14, ill. 18 perc. Hétméteresek: 6/5, ill. 4/3.

Mestermérleg

– Megéreztük az elmúlt időszak fáradalmait, de küzdöttünk, harcoltunk – értékelt Kilvinger Bálint, a Komló vezetőedzője. – Nagyot küzdöttünk, ez erre volt elég. Mindkét csapat pontot érdemelt.

– Parázs, magas hőfokú mérkőzésen bármelyikünk győzhetett volna – mondta Bencze József, a Csurgói KK vezetőedzője. – Mi is tapasztaltuk, hogy Komlón nehéz nyerni, nekünk sem sikerült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában