aprók kupája

2018.10.04. 18:32

Ovisok rúgták a bőrt a Gyakorló iskola pályáin

Kilenc óvoda tíz csapata focizott az Aprók Kupáján csütörtökön a Gyakorló iskolában.

Fenyő Zsuzsa

Több mint 100 nagycsoportos óvodás vette birtokba a Gyakorló pályáit. Az óvónénik lelkesen drukkoltak a pálya mellől, miközben az apróságok fociztak. – Kilencedik éve szervezzük meg ezt az eseményt, mindig nagyon jó a hangulat – mondta Szabóné Kovács Gabriella szervező.

– Már negyedik éve járunk ide, de a gyerekek mindig nagyon élvezik– mesélte Peltzerné Komáromi Judit, a Duráczky óvoda felkészítő pedagógusa. – A versenyek előtt mindig intenzív edzéseket tartunk, hogy tisztában legyenek a szabályokkal a gyerekek.

A gyerekeket ennek ellenére gyakran elragadta a lelkesedés, és a bírónak sokszor közbe kellett lépnie. Varga Máté nagyon szeret futballozni. – A mamánál mindig focizok, ha ott vagyok – mondta Máté. – Nekem mindegy, hogy lövök-e gólt vagy sem, az a fontos, hogy kapjunk díjat.

A Béke utcai tagóvoda tarolt az idei kupán, amellett, hogy első lett a csapatuk, a gólkirály Csík Patrik, a legjobb edző Takács Szilvia is ebből az óvodából érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában