Vízilabda OB I.

2018.10.03. 21:43

Vállalható vereséget szenvedett Miskolcon a Kaposvári VK

Öt góllal, 14–9-re kapott ki a Kaposvári VK csapata a Miskolc együttesének otthonában a férfivízilabda OB I. nyitófordulójában.

Fenyő Gábor

PannErgy-Miskolci VLC–Kaposvári VK 14–9 (3–1, 4–1, 4–4, 3–3)

Miskolc. V.: Vogel, Petik.

Vállalható, ötgólos vereséggel kezdte az új szezont a Kaposvári VK társulata Miskolcon. A házigazda miskolciak a szünetig öt góllal elléptek, s ezt az előnyüket a mérkőzés végéig megőrizték. A találkozó krónikájához tartozik, hogy a harmadik negyedben Krémer Balázs hárította Alex Bowen ötméteresét.

Eredetileg a somogyi megyeszékhelyen lett volna a bajnoki nyitány, ám a sátortető állítása miatt fel kellett cserélni a pályaválasztói jogot. Sebaj, a visszavágón legalább ifjabb Berta József is játszhat majd volt csapata ellen...

PannErgy-Miskolci VLC: Csoma – Ognjen (5), Lőrincz B. (4), Vadovics (2), Bedő K. (1), Bowen (1), Banicevic. Csere: Nagy Á. (1), Szőke Sz., Hornyák, Vismeg, Misic. Vezetőedző: Sike József.

Kaposvári VK: Krémer – Vindisch (3/1), Sántavy (2), Juhász-Szelei (1), Giga (1), Kovács O., Tóth K. Csere: Lukács Á. (1), Pataki (1), Telegdy, Dobos D., Németh B. Vezetőedző: idősebb Berta József.

Emberelőnyös helyzetből született gólok: 11/4, illetve 10/1.

Akciógólok: 10, illetve 7.

Ötméteresek: 1/0, illetve 1/1.

Az idősebb Berta József irányította Kaposvári VK számára igazából jó egy hónap múlva, november 7-én az első hazaival kezdődik majd meg a bajnoki pontvadászat, amikor is a Debreceni VSE alakulatát fogadják. Addig is azonban vár még rájuk egy fővárosi találkozó az A-Híd OSC-Újbuda otthonában, s egy szolnoki fellépés. Utóbbin már medencébe ugorhat a nyáron Miskolcról visszatért ifjabb Berta József, akinek addigra jár le a két meccses eltiltása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában