Kézilabda NB I., férfiak

2018.11.30. 13:28

A Fradi ellen is két pont a Csurgói KK célja

A Ferencvárosi TC együttesét fogadja szombaton 18 órakor a Csurgói KK csapata a férfikézilabda NB I. tizenegyedik fordulójában.

Huszár Hajnalka

Szombaton a nagy múltú Ferencváros csapata látogat Csurgói KK otthonába, a fővárosi zöld-fehérek soraiban olyan játékosok is helyet kaptak, akik fiatal kézilabdázóként a somogyi városban tanulták a sportág alapjait. Így ellenfélként lép pályára Mikita Bence, Schuch Timuzsin és a Kovacsics kézilabda-dinasztia legifjabb tagja, Kovacsics Péter is.

A Fradi a rossz rajtot követően magára talált a bajnokságban és elkezdte a pontgyűjtést. Most is szeretnének pontot szerezni Csurgói KK otthonában, így várhatóan egy kiélezett, harcos találkozó következik. A Csurgói KK együttesnél nincs hiány a motivációból, hiszen szeretnék itthon tartani a bajnoki pontokat, és egy jó mérkőzéssel meglepni a szurkolóikat. A találkozó szombaton, 18 órakor kezdődik a Sótonyi László Sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában