Röplabda NB I., nők

2018.11.04. 19:27

A megszokott forgatókönyv: szett nélkül maradt az ellenfél

A Bp. Testnevelési Egyetem SE együttesét is simán, 3–0-ra verte az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem csapata a női röplabda NB I.-ben.

Fenyő Gábor

1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem–Bp. Testnevelési Egyetem SE 3–0 (7, 13, 18)

Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 250 néző. V.: Farkas L., Nagy L.

A nyitójátszmában végig nyomasztó fölényben játszott a Szasa Nedeljkovics vezette házigazda 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese; csupán hét pont jutott a fővárosiaknak. A második felvonásban sem sokat változott a játék képe, amikor is 13 pontig jutott a Bp. Testnevelési Egyetem SE egylete. A harmadik, utolsó felvonás volt a legszorosabb, ám túlzás lenne azt írni, hogy veszélyben forgott volna a hazaiak szettgyőzelme.

A kaposvári társulatot a hétvégén, szombaton 17 órakor Budapesten az MTK otthonában szólítják majd pályára; gyaníthatóan némileg izgalmasabb és szorosabb lesz a kék-fehérek elleni derbi.

1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem: Cesjlar (2), Császár N. (6), Harmath (7), Miklai (16), Iricanin (16), Vacsi (10). Csere: Hegyi B. (liberó), Kanizsai (liberó), Héri (3), Kalmár V. (–), Szívós I. (–), Horváth A. (–). Vezetőedző: Szasa Nedeljkovics.

Bp. Testnevelési Egyetem SE: Németh J. (3), Poór A. (7), Villám Cs. (3), Horváth Z. (5), Zgyerka-Édes (–), Ambrus N. (4). Csere: Dobrovits (–), Boller (–), Oláh D. (4), Villányi (2), Veress K. (–). Vezetőedző: Molnár István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában