Merkantil Bank Liga NB II.

2018.11.09. 20:05

A Vác ellen is a dobogóért küzd a Kaposvári Rákóczi FC

A Vác ellen folytatja bajnoki szereplését vasárnap 13.30 órától a Kaposvári Rákóczi FC a Merkantil Bank Liga NB II. 17. fordulójában.

Klein Péter

A Kaposvári Rákóczi FC az előző fordulóban visszatért a győzelem útjára, hiszen igazi csapatjátékkal győzte le a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttesét. A kaposváriak azon a mérkőzésen nagy energiákat mozgattak meg annak érdekében, hogy fel tudják törni a balmazújvárosiak védelmét, ráadásul két héten belül ez lesz az ötödik mérkőzésük, ami sokat kivesz a játékosokból. Emellett pedig számos sérülés is nehezíti a kaposvári szakmai stáb dolgát.

– Nem könnyű a helyzetünk, hiszen még mindig sok a sérültünk – fogalmazott Waltner Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője. – Az előző mérkőzésen a csapat megmutatta az igazi arcát, ennek meg is lett az eredménye. Fegyelmezetten, egymást kisegítve játszottak a fiúk. Jó volt ezt látni, főleg egy fiaskó után, hiszen egyből talpra tudtunk állni és nem kerültünk bele egy gödörbe.

A stabil védekezés és a remek csapatjáték ezúttal is meghozhatja a Kaposvári Rákóczi FC-nek a sikert, hiszen a váciak támadósora eddig csak tizenöt gólt termelt. Így, ha sikerülne egy újabb mérkőzést lehoznia kapott gól nélkül Pogacsics Krisztiánéknak, akkor az újabb pontokat eredményezhet.

– Idegenben soha nem könnyű, ráadásul a Vácnak elég sok a döntetlenje – mondta a következő ellenfélről Waltner Róbert. – Örülnék annak, ha egy fegyelmezett játékkal győzni tudnánk, mert utoljára a ZTE ellen sikerült nyernünk idegenben, ami elég régen volt.

A kaposváriak a negyedik, míg a váciak a tizenkettedik helyről várják a mérkőzést, amely a Vác második hazai bajnokija lesz, miután több mint két év elteltével hazaköltözött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában