Kézilabda NB I., férfiak

2018.11.25. 07:22

Egy pontot Egerben hagyott a Csurgói KK

Habár a félidei háromgólos hátrányból felállt, és fordított a Csurgó a DVTK-Eger ellen a férfi kézilabda NB I-ben, be kellett érnie az egy ponttal.

NSO

DVTK-Eger–Csurgói KK 29–29 (16–13)

Eger, 850 néző. V.: Bonifert, Oláh.

– Az Eger otthonából eddig csak a Telekom Veszprém távozott győztesen – a találkozót megelőzően megszerzett mind az öt pontját hazai környezetben húzta be a gárda –, és a két csapat közelmúltbeli egymás elleni meccseit elnézve várható volt, hogy nem lesz könnyű dolga a Csurgónak – írta a Nemzeti Sport Online. – Az egriek a szünetben hárommal vezettek, s bár a Csurgó fordított a második félidőben, nem tudta megőrizni az előnyét.. Az utolsó másfél percben emberelőnyben játszó hazaiak, majd a legvégén a vendégek is megszerezhették volna a győzelmet, ám Füzi Dániel és Alem Toszkics is hibázott, így maradt a döntetlen.

DVTK-Eger: Larger – Lezák 6, Dobó Zs. 2, Takács 2, Füzi 4, Bernatonis 10, Szepesi I. 3. Csere: Repóth (kapus), Bajorhegyi, Kiss G., Hegedüs M. 2, Tóth R., Molnár B. Vezetőedző: Tóth Edmond.

Csurgói KK: Balogh T. – Vasics 9 (6), Tóth A., Toszkics, Hadziomerovic 4, Kovacevic 3, Hanusz. Csere: Zaponsek (kapus) 1, Cehte 3, Asztrasapkin 4, Oslak 4, Vasvári, Varjú, Nagy Sz. 1, Szeitl. Vezetőedző: Bencze József.

Kiállítások: 8, ill. 8 perc.

Hétméteresek: –, ill. 6/6.

Mestermérleg

Tóth Edmond: – Az első félidőben jól kihasználtuk a Csurgó hibáit. Kicsit felőrlődtünk a második játékrészre, küzdöttünk, végig ott voltunk a vendégek nyakán. A végén helyén volt a szívünk, igazságos a döntetlen.

Bencze József: – Az első félidőben nálunk hiányzott a kellő koncentráció, az Eger jól használta ki a megingásainkat. A szünet után már az elvárt hőfokon kézilabdáztunk, a végén mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában