Vízilabda OB I.

2018.11.24. 16:03

Egyre nehezebb helyzetbe kerül a Kaposvári VK

A bajnoki alapszakasz feléhez közeledve még mindig csak egyetlen pontnál jár a Kaposvári VK társulata, amely továbbra is nélkülözi a sérült csapatkapitány Kovács Olivért, s amely ezúttal a fővárosban az egykori háromszoros olimpiai bajnok, korábbi szövetségi kapitány Benedek Tibor által vezetett UVSE csapatától kapott ki három góllal.

Fenyő Gábor

KVK-Vasas

Bp. UVSE–Kaposvári VK 11–8 (4–3, 1–2, 3–1, 3–2)

Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda. V.: Petik, ifjabb Kenéz Gy.

Az első félidőben még tartotta magát a Kaposvári VK, szünet után azonban kettővel elléptek a házigazdák, a negyedik, utolsó negyedben pedig még eggyel meg is fejelték az előnyüket.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a Kaposvári VK három büntetőt is elvégezhetett, ám csak egyet sikerült gólra váltani. A harmadik negyed elején Vindich Ferenc, majd a negyedik etapban ifjabb Berta József ötméteresét hárította az UVSE hálóőre, Bisztritsányi Dávid.

Folytatás a jövő héten szerdán 17.30 órakor Tatabányán, majd a hétvégén, szombaton 16 órakor hazai környezetben a PannErgy-Miskolci VLC ellen kezdi meg a második kört az idősebb Berta József vezette Kaposvári VK társulata.

Bp. UVSE: Bisztritsányi – Baksa B. (3/1), Vígvári (1), Aranyi (1), Korényi, Korbács, Somogyi T. Csere: Dala D. (2), Konarik (2), Telek (1), Sziládi (1), Szieben, Rábavölgyi. Vezetőedző: Benedek Tibor.

Kaposvári VK: Krémer – ifjabb Berta (3/1), Dobos D. (2), Varga Zs., Tóth K., Vindisch, Giga. Csere: Lukács Á. (1), Pataki (1), Sántavy (1), Juhász-Szelei, Telegdy. Vezetőedző: idősebb Berta József.

Emberelőnyös helyzetből született gólok: 5/3, illetve 7/2.

Akciógólok: 7, illetve 5.

Ötméteresek: 1/1, illeve 3/1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában